2015. augusztus 10., hétfő

Vicky T. Kritika #7 // Mimi történetei

Újabb kritikával érkeztem, Lau Koncsik, vagyis Mimi blogját fogom kretizálni. Ez egy vadiúj téma, nem nagyon találkoztam még olyan kritikussal, aki Lifestyle témában is foglalkozott, ezért én megtöröm ezt, és vállalok ilyen kritikákat is! Mindjárt kettőt kaptam, úgyhogy ideje lenne belekezdeni. :)

Cím: Mimi történetei
Író: Lau Koncsik




Kinézet:

Fejléc:
Észrevettem, hogy nincs fejléced. A legtöbb LS blognak szokott lenni egy kis fejléce is legalább, de neked nincs, bár ahogy nézem, a szöveg itt tökéletesen meg is felel.
5/ 
 
Design:
Letisztult design, semmi extra. A háttér szépen meg lett csinálva. Esetleg én tennék be egy Információk menüt, és egy chatet, ugyanis nagyon sok követőd és látogatod van, és megkeresnének cserével is. A szöveg mindenhol olvasható, egyedül nekem az furcsa, hogy a bejegyzések címe előtt és után van egy-egy emoji. Ezek idegesítőek tudnak lenni. 
5/4

Tartalom:

Összesen harmincnyolc bejegyzésed van, mindegyik külön témát ecsetel, van, aminek több része van. A fogalmazásod humoros, bár én az átlagoshoz sorolnám. Sokszor találkozok káromkodással a blogon, ami nem minden esetben előnyös, viszont a bejegyzések témáját mindig eltalálod. Foglalkozol értelmetlen honlapokkal, rajzfilm-teóriákkal, amiknek külön örülök, esetleg, ha javasolhatok valamit, akkor egy Így neveld a sárkányodat teóriásat is csinálhatsz, én azt szívesen látnám, és úgy is találkoztam megválaszolatlan kérdésekkel, amikkel talán te is. A legutóbbi bejegyzésed, a horrorfilm-teóriák viszont már nem nagyon tetszett, voltak káromkodások, obszcén jelzők egyes szereplőkről. Tudom, ez saját vélemény, de azért szerintem mértékkel mondd ezeket. 
5/4,5

Összesen: 10/8,5

FIGYELEM! A FENT LEÍRTAK NEM LAU MEGBÁNTÁSÁRA SZOLGÁLNAK, LEHET, HOGY ÉN VAGYOK ROSSZ KRITIKUS, VELEM VAN BAJ, HOGY NEM TETSZIK VALAMI, DE EGY KRITIKAÍRÓNAK AZ A DOLGA, HOGY MEGMONDJA A VÉLEMÉNYÉT A BLOGRÓL! 
 

 További jó blogolást, szép (fennmaradó) nyarat kívánok! Xx

 


 

2 megjegyzés: